Sepai

foto sepai foto sepai

Nieuw in Nederland

Nieuw in Nederland, vanuit Barcelona, speciaal voor de vrouw die geen concessies meer wil doen in Anti-Ageing is gearriveerd: Sepai. Een cosmetica merk dat alle belangrijke oorzaken van huidveroudering intensief aanpakt in producten die geen vulmiddelen hebben. Sepai Spa 2 bewerkt, noch schadelijke ingrediënten voor de huid of natuur. Dat wil zeggen dat het product enkel en alleen actieve ingrediënten bevat.

Daarnaast word het product maatgemaakt samengesteld op de eisen van de iedere klant door toevoeging van ingrediënten complexen in een unieke verpakking geleverd. De resultaten zijn uitgebreid wetenschappelijk bewezen en de huid van zowel gezicht als lichaam verbeteren binnen twee weken zichtbaar.

De reden waarom wij Sepai hebben gecreëerd is dat waar het allemaal om gaat. Wij combineren de magie van de meest geavanceerde genomic-technologie, met een intens begrip wat uw huid daadwerkelijk nodig heeft. Het is de filosofie, of kunst, van het weg laten. Het weg laten van onnodige dingen, zodat er ruimte ontstaat voor datgene wat echt belangrijk is. Wij laten deze filosofie terugkomen bij alles wat we doen, al onze beslissingen, en in ieder product. Uw huid zal op een natuurlijke manier deze filosofie en waarhuid naar u terug reflecteren.

> Lees de hele brochure

Gen Decode

Sinds 2009 legt Sepai de focus op het begrijpen van ieder unieke individu, met verschillende behoeftes. De toewijding om deze verschillen te begrijpen, heeft ons geleid naar een ontwikkeling van een 100% op maat gemaakte behandeling. Gebaseerd op het ontcijferen van de genen, de persoonlijke eigenschappen, leefstijl en voorkeuren.

> Ontdek de stappen voor het optimaliseren van uw huid