Cosmetische Chirurgie

foto niels

Niels van Leeuwen

Schoonheidsinstituut José Schrauwen heeft het begrip "Totaal Cosmetiek" een extra dimensie gegeven. Het Instituut heeft al jaren een samenwerkingsverband met dokter Niels van Leeuwen (Big registratie 39022428301).

Niels was- en is een nom celebre in de wereld van de cosmetische chirurgie. Hij heeft zich nu na meer dan 30 jaar uit laten schrijven uit het plastisch chirurgen register. Zijn immense ervaring maakt Niels echter tot wat hij nu is. Hij zet zijn werkzaamheden voort als arts met bijzonder ervaring in de esthetische chirurgie. Deze bijzondere kwaliteiten komen al lange tijd velen te goede. Niels is rustend lid van de NVPC en de NVEPC en is tevens aangesloten als toehorend lid van de NVCG.

Unieke aanpak en uitstekende resultaten

Niels van Leeuwen heeft zijn goede naam te danken aan de uitstekende resultaten van zijn werk en aan de wijze waarop deze tot stand komen. Hij is vak-technisch en creatief zeer begaafd.

Hij besteed zeker zoveel aandacht aan het individueel-persoonlijk karakter van de wensen van zijn patienten en aan een goede voorlichting, als aan de uiteindelijke cosmetisch chirurgische ingreep zelf.

Consult en ingrepen

Voor consulten (Gratis Consult!) en de vele mogelijke cosmetisch chirurgische ingrepen onder plaatselijke verdoving (locaal anaesthesie) kunnen clienten van Jose in het eigen Instituut geholpen worden. Zo ook voor de nazorg. Dit geldt ook voor Botox behandelingen en rimpel vullers ect.

Door de samenwerking met Niels van Leeuwen heeft Instituut José Schrauwen voor de cliënt de grenzen van de mogelijkheden verder verlegd en een grotere dimensie gegeven. De mogelijkheden binnen de Esthetische Chirurgie zijn de laatste jaren sterk uitgebreid en verfijnd. Het is van groot belang via een echte en als cosmetisch chirurg opgeleide arts, voorgelicht- en begeleid te worden.

Want wie zich gelukkig voelt in zijn of haar eigen lichaam, hervindt een nieuwe balans in lichaam en geest.

Voor meer informatie over de behandelingen, prijzen of producten, neemt u dan contact met ons op.